CONSULTORI D’AMOR LITERARI: UN PARÀGRAF AL COR

UN COR ROBAT

Potser m’he esvaït de les meves llàgrimes.
Tu i jo, 
sense cap obstacle constant, 
mentre m’has ferit 
sense arc i fletxa.

SIGNIFICAT: Dóna a entendre que no totes les paraules sonen amargues, ja que hi han altres problemes; com per exemple la por. La por de perdre algú, o que potser encara no estàs preparat per tenir una altra relació. Aquest seria el missatge del vers.

OPINIÓ O PENSAMENT:
No tinguis por dels fracassos. Vés sempre amb la veritat a sobre perquè obtindries uns altres resultats si no li fas cas. El què vull dir és no donis peu a que vagi a més, si li dius una mentida o alguna cosa similar.

MISSATGE AL COR O UN DOLÇ COMENTARI:
Si vegeu que hi ha alguna petita llum en la vostra ment o que el cos et fa alguna senyal: Feu-li cas, ja que hi ha seqüel·les que no es poden oblidar. Si vols amagar-te, no t’amaguis, perquè el què fas és allunyar-te del què vols veure, sentir o senzillament que vulguin fer-te mal. 
Tu ets el que ets, dóna’t empenta i no vagis fent-te la víctima perquè no fa per tu. 
Sigues valent i lluita.

Vídeopoema

Text i veu: Beatriz Ruiz

Muntatge i música: Cristina Morales

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *