Desil·lusió política

La política d’avui en dia m’entristeix degut a la seva manera de fer i dir les coses.

Vivim en una societat en la que alguns politics semblen corruptes, mentiders i molt poc professionals.

A què es deu que parli així de la política?

Quan miro d’escoltar debats m’adono que els politics normalment s’ataquen entre ells traient els draps bruts l’un de l’altre. Exposant les malifetes entre ells mateixos per així poder tenir més credibilitat i  fer veure que qui actua indegudament és l’altre polític.

En quan se’ls hi demanen solucions per la societat, els polítics expliquen tot el que volen fer, per a desprès no acabar-ho fent.

Encara és hora que pugui trobar un polític honrat, humil, sincer… i que pensi una mica més en el que necessitem de veritat.

Tots els politics saben parlar molt i prometre molt, però els resultats de tot plegat no són massa convincents perquè no actuen segons el què diuen.

La política que s’aplica molts cops em recorda quan jo anava a la guarderia i entrava en conflictes amb companys d’aula i mai sortia qui havia generat el problema. Tots érem culpables i mai ningú havia fet res.

Així, doncs, la política és teatre?

Acabem sent titelles en un escenari de promeses electorals?

Busco i desitjo trobar una política transparent, eficient,responsable i justa per a tots.

També dir que quan un governant faci alguna cosa indeguda demano que se’l castigui com a qualsevol altre ciutadà i no se’l perdoni tan fàcilment.

La política d’avui no té massa futur. Crec que s’hauria de canviar la manera de fer política i fer-la més justa i transparent.

Voldria comentar també que un polític hauria d’estar molt més preparat amb més idiomes i amb capacitats d’oratòria més convincents. També enraonar les coses amb claredat i amb solucions immediates i possibles.

És un circ polític?

Foto: Freeimages

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *