El Barça de Luis Enrique està que se surt

Una setmana després del gran esdeveniment esportiu del clàssic Real Madrid vs Barça i amb les corresponents conseqüències, el més perjudicat va ser l’equip merengue. Arribem a una nova jornada i, en aquesta ocasió, l’equip blaugrana disputava la seva comtessa en l’horari de la sobretaula.

En aquesta ocasió s’enfrontaven a la nova Real Societat del “vell” conegut de Can Barça, Eusebio Sacristán, que arribava amb la intenció de seguir amb la bona ratxa després d’haver vençut al Sevilla d’Unai Emery.

Però una setmana més, queda demostrat que a aquesta plantilla blaugrana no hi ha qui li passi per sobre; i amb el trident Neymar-Suárez-Messi en el seu millor apogeu, també van golejar a l’equip donostiarra.

Després d’aquesta nova victòria consecutiva, està clar que el Barça de Luis Enrique està que se surt. Després d’haver vençut a l’Eibar, Getafe, Villareal, Real Madrid, Roma i ara a la Real Societat, s’estan quedant sense rivals que s’atreveixin a planta’ls-hi cara.

Evidentment això és senyal que, sense pretendre vendre la pell de l’os abans de caçar-lo, al final de temporada tornaran a aconseguir un títol important.

De moment aquest és el camí a seguir, però com bé sap el propi Luis Enrique, l’eufòria en excés igual et ve de cara com et pot donar l’esquena.

Com molt bé sabem, un marcador determinant pot donar un gir radical als esdeveniments, i un cop ve una derrota inesperada ja venen totes seguides.

Avui tenim el clar exemple dels madridistes que dirigeix Rafa Benítez. De no haver guanyat al Shakhtar Donetsk a la Champions League, en el seu partit contra l’Eibar igual s’hagués trobat amb la soga al coll.

Per sort per a molts, el nostre equip està ara en el seu millor moment i no té pinta de rendir-se tan aviat. I menys ara que Leo Messi està de tornada i amb ganes d’allargar encara més la festa. Nosaltres els aficionats estem gaudint com mai ho havíem fet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *