Aquest sí que és el Barça que tots volem

Després de la setmana que hem passat amb els derbis i tot el que ha comportat, entre altres coses,  la “guerra” dialèctica a les xarxes socials i demés, ara toca passar pàgina i tornar a la rutina del campionat nacional.

Aquesta setmana el Barça s’enfrontava al Granada i d’aquesta manera tancava la primera volta de la lliga amb la missió de tornar a recuperar la senda de les victòries després dels darrers empats.

Com no podia ser d’una altra manera, Leo Messi, amb tres gols, va tornar a tirar-se l’equip a l’esquena; i Neymar, va donar el cop de gràcia amb el quart i definitiu gol amb el que es tancava la comtessa.

Aconseguint aquests tres punts ja no solament aconsegueixen ser campions d’hivern, sinó que a més demostren que quan estan motivats són capaços de tot.

Tot aficionat barcelonista coincidirà amb mi que quan dic que aquest Barça si que és l’equip que tots volem. Aquell que no es deixa intimidar i, molt menys, provocar. El mateix que sap demanar perdó quan són conscients que han perdut els papers. Però el més important: que només responen en el mateix terreny de joc, que és on realment es demostra la veritable grandesa.

Inici de la segona volta

Arribats a aquest punt, ara és quan tornen a començar de zero; tornant al mateix punt de partida. Una vegada apreses les lliçons, tot apunta que aquesta segona volta del campionat de la regularitat  serà el camí que ens portarà fins el títol de lliga; sabent que ara és quan qualsevol error comès pot sortir molt car.

La clau està en saber rematar els partits quan s’ha de fer i no apurar més del compte. Tampoc demanem que sigui una cercavila; però que vagin amb peus de plom sense subestimar els rivals.

En el que si que estem segurs és que ara comença l’espectacle en estat pur, el futbol en tota la seva resplendor. Però que visquin la intensitat de cada jornada disputada en el camp de batalla i amb l’esportivitat com a bandera.

Foto: EFE

*Text original escrit en castellà

 

One Comment on “Aquest sí que és el Barça que tots volem

  1. Los goles del Barça 2015 se reparten de la siguiente manera:
    Messi 43 goles
    Suárez 39 goles
    Neymar 39 goles
    Con 125 goles este 2015, la denominada MSN es el tridente más poderoso en el mundo y, en la temporada en curso, registran por el torneo local un clara tendencia hacia la conquista del podio por el premio “Pichichi”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *