El racó del bon cinema: ocho apellidos catalanes

Després de la gran acollida que va tenir a tots els cinemes espanyols el primer lliurament de “Ocho apellidos vascos”, era evident que l’expectació era massiva i que érem molts els que esperàvem una segona part.

Ocho apellidos catalanes” ha superat amb escreix l’anterior: més de 3,5 milions de persones que els atrau el setè art així ho poden corroborar.

Tant Dani Rovira com Karra Elejalde, Clara Lago i Carmen Machi han tornat a estar a l’alçada de les expectatives. L’èxit està garantit si hi afegim la gran Rosa Sardà, en el paper d’àvia, en una d’aquelles interpretacions fetes a la seva mida; i a un Berto Romero, en el paper de nét, que no se sap si fa un personatge o a ell mateix, doncs semblen la mateixa persona.

El fenomen ha estat tal que ha tornat a superar tots els seus anteriors registres; fins i tot per sobre de grans títols com “Los juegos del hambre”, “Spectre” o “Truman”, tornant a ser número u a les taquilles.

A ningú li estranyaria que pogués ser candidata als propers premis Goya. I si no fos perquè ja tenim pel·lícula candidata pels Òscars, aquesta cinta cinematogràfica ho podria haver estat perfectament.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *