Arriba un nou fenomen televisiu: Got Talent Espanya

En la nostra televisió hem vist molts i molt bons programes que busquen grans talents; ja siguin musicals com “Tu cara me suena”, “Lluvia de estrellas”, “Menudas estrellas” i la famosa acadèmia d’ “Operación Triunfo”.

Després també hem vist altres programes que busquen noves promeses com, per exemple, “Tú sí que vales” o “Pequeños gigantes”.

Sense oblidar aquells altres que ens convidaven a ballar com “Mira quien baila!” O “Más que baile” a més de “A Bailar”; on parelles de famosos ballaven.

Però acaba d’aterrar a les nostres pantalles la mare de tots els programes. Arriba un nou fenomen televisiu: comença Got Talent Espanya.

Arriben noves formes de fer televisió i aquest tipus de format televisiu salta a la vista que ho té tot per cridar l’atenció dels espectadors. Començant pel jurat, format per Jorge Javier Vazquez, Jesús Vazquez, Edurne i Eva Hache, i passant pel presentador, Santi Millán, el programa convida a l’expectació ja que la cadena ha apostat pels més mediàtics.

Estem segurs que l’èxit està assegurat; de la mateixa manera que l’audiència. I és que és evident que a Espanya hi ha molt talent per metre quadrat i no sabem si hi caben tots en el mateix plató.

Sigui com sigui, les expectatives hi són i el que sí és cert és que tots els que el seguim ho gaudirem.

+ posts

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.
Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *