El València viu una de les seves pitjors crisis

A la ciutat del Túria hi ha un club amb un brillant palmarès de grans títols que compta amb una llarga història dins la competició de lliga. Durant molt temps també ha estat considerat un dels grans, de la mateixa categoria que el Barça, el Reial Madrid i l’Atlético; però vingut a menys aquesta temporada.

Reconeixen haver tingut millors temporades i fins i tot poden presumir de tenir una de les millors plantilles de la competició.

Per si el lector encara no ho sap, estic parlant del València. Per molts dels seus aficionats aquesta temporada està sent irreconeixible. Fins i tot l’entrenador actual, l’anglès Gary Neville, està sent pitjor que el seu antecessor en el càrrec, el portuguès Nuno Espiritu Santo.

Amb el tècnic portuguès, els jugadors almenys es creixien davant les adversitats en els enfrontaments directes amb rivals de la seva mateixa qualitat i joc. Recordem que en moltes ocasions solien posar en dificultats al Barça de Luis Enrique.

Ara semblen estar molt lluny d’aquell equip que arribava a jugar la màxima competició europea, la Champions League, i encara que hi posaven obstinació es quedaven en el camí.

Amb la derrota a la lliga davant l’Sporting de Gijón i la humiliació copera a Can Barça, no només estan quedant en evidència; sinó que clarament es pot dir que el València està passant una de les seves pitjors crisis.

Cert és que encara que da molt per jugar i que la lluita per una plaça en alguna competició europea a la zona alta de taula classificatòria s’està posant roent. L’única pena és que tant la seva afició, com els socis i simpatitzants que omplen l’estadi de Mestalla cada cap de setmana, sembla que s’hagin desil·lusionat i hagin perdut la confiança en un equip que sempre ha tingut el paper d’etern aspirant.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *