L’Espanyol es bolca amb la síndrome de Down

En el marc del Dia Mundial de la Síndrome de Down, el RCD Espanyol va convidar a Èxit21 a assistir a l’entrenament previ al partit de lliga contra l’Atlètic Club de Bilbao i a cobrir el partit des de la tribuna de premsa de l’estadi.

El passat dijous dia 17 de març, un equip de redactors d’Èxit21 vam anar a la ciutat esportiva Dani Jarque de l’Espanyol mentre el primer equip entrenava a porta tancada preparant el partit de diumenge contra l’Atlètic Club de Bilbao.

P1200971

Allí vam tenir l’oportunitat de conèixer els jugadors personalment i de fer-nos fotos amb ells. Tres d’ells ens van regalar una samarreta personalitzada amb el nom de cadascú.

Després vam assistir a la roda de premsa que va fer Víctor Sánchez i on la nostra redactora Montse Vilarrassa va preguntar al jugador blanc-i-blau com preparava el partit de diumenge a nou jornades d’acabar la lliga.

Una victòria dedicada a la síndrome de Down

A la jornada 30 de la lliga BBVA, l’Espanyol es va enfrontar a l’Atlètic Club de Bilbao i va guanyar després de donar la volta al marcador (llegiu la nostra crònica aquí).

P1210107

Un equip de redactors vam cobrir el partit des de la tribuna de premsa. La fotògrafa d’Èxit21, Cristina Morales, va seguir el partit a peu de gespa acompanyada del fotògraf oficial de l’Espanyol, Perico Domínguez, i va fotografiar el partit.

20/03/16 RCD ESPANYOL-ATHLETIC FOTO CARLOS MIRA

Al final del partit, el nostre redactor d’esports, Paco Marín, va tenir l’oportunitat d’entrevistar al jugador blanc-i-blau Álvaro González a l’espai “El tercer temps” d’Espanyol TV.

La resta de redactors, Montserrat Vilarrassa i Albert Díaz, vam seguir la roda de premsa de l’entrenador local, Constantin Galca, qui va tenir el detall de dedicar la victòria al Dia Mundial de la Síndrome de Down.

Volem agrair al RCD Espanyol que ens hagi convidat a cobrir l’entrenament i el partit. Per a nosaltres, ha estat una experiència diferent i enriquidora que ens agradaria repetir.

*Text original

Fotos i vídeo: Èxit21

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *