UNA AVENTURA EN EL MÓN NATURAL

Fa uns anys jo no em pensava que el meu futur s’inclinés pels estudis naturals. Però així va ser. Vaig passar per moltes escoles, entre elles Fàsia-Eixample, i finalment la vida em va conduir al Vallès Oriental.

Allà està ubicada l’Escola Viver Castell de Sant Foix. Concretament, està a Santa Maria de Martorelles, entre els municipis de Martorelles i Mollet del Vallès.

En aquesta etapa de la meva vida, vaig aprendre moltes coses; com per exemple, el garden, la nomenclatura o el mercat. Em va agradar molt!

Afortunadament, aquella experiència em va omplir. Vaig fer molts amics. Alguns em feien la pilota i uns altres, m’estimaven tal com era.

Estar fent jardineria em va fer tan feliç que no volia estar sola en cap moment. Tenia uns companys que eren uns tresors, però n’hi havia un que era tan nerviós que em distreia i feia coses que a mi em sobtaven com carregar pedres o fer treballs forçats a l’hort.

Pujar als arbres em relaxava i descobria una part de mi que no l’havia desenvolupat mai. Per exemple, estudiava els noms de les plantes en llatí i les seves descripcions.

També vaig arribar a tocar arbres de grans dimensions.  I això a mi m’interessava molt. Va ser una assignatura molt encantadora perquè fèiem teoria i a la vegada, sortíem de la classe per veure l’alçada de tots els arbres.

Ens van fer l’examen i jo vaig obtenir un gran resultat.

Ara m’encantaria fer aromateràpia. I no resumida, sinó sencera; perquè vam parlar de les plantes medicinals, i em van quedar molts dubtes. Crec que els olis fets amb plantes relaxen a les persones i m’agradaria saber-ho aplicar.

A part d’això, també vaig fer unes altres coses; com ara disseny i paisatgisme. Al final de curs, havíem de fer una exposició de plantes amb diversos colors.  Havíem d’ escollir entre dos ciutats per compondre plantes i colors i plasmar-ho en un disseny per exposar. I a mi em va costar triar. Finalment vaig escollir Sant Feliu de Llobregat i el resultat ja el coneixeu perquè el vaig explicar a l’article Exposició de roses de Sant Feliu.

En definitiva, tinc un bon record del meu pas per l’Escola Viver Castell de Sant Foix. Allí vaig aprendre a fer esbossos florals i a vendre flors al mercat.

*Text original

Foto: http://castellsantfoix.blogspot.com.es/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *