Creu i ratlla al Barça de Luis Enrique

Arribats a aquest punt del campionat de lliga, al qual li queden les cinc últimes jornades, caldria començar a fer balanç. En l’equip de Luis Enrique, després de l’eliminació a la Champions, segurament hi ha un abans i un després.

Veient el que portem de competició nacional i després dels últims resultats, salta a la vista que la lliga està més viva que mai. Oblidats ja els entrebancs en lliga i l’eliminació de la Champions, ara és el moment d’aixecar-se i fer creu i ratlla al Barça de Luis Enrique.

Sense temps per autocrítiques ni per a lamentacions de cap tipus, ara és quan toca tornar a agafar el timó i redreçar el rumb cap als títols que encara queden en joc.

Com ells mateixos han pogut comprovar, ja no hi ha marge per més errors. Als aficionats i als socis els toca dipositar tota la confiança en ells.

Sabem que són capaços d’aconseguir-ho; sobretot perquè els que formen part del trident, amb el general Messi al capdavant i els seus soldats Neymar i Suarez, tornaran a connectar de nou. Al costat d’ells, la resta de la tropa, amb els seus millors homes, també posaran tota la seva artilleria.

La clau d’aconseguir el queda per disputar passa evidentment pel mateix Luis Enrique. Que es deixi d’invents i doni més minuts a aquells jugadors de la banqueta. Si per això ha de tocar algun dels intocables, que no li tremoli el pols a l’hora de fer-ho.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *