Un final de lliga d’allò més emocionant

Si hi ha alguna cosa que fa que el nostre esport rei tingui l’expectació que té és la intensitat de cada enfrontament, però sobretot l’emoció de cada jornada. Això es deu, entre altres coses, a un campionat nacional cada vegada més disputat.

El tram final per la disputa del títol de Lliga no podria estar més igualat entre els tres grans. El Barça de Luis Enrique ja suma una segona victòria consecutiva golejant l’Sporting i amb això mantenen el liderat.

A tot això, tant el Reial Madrid com l’Atlético de Madrid segueixen sense donar el seu braç a tòrcer, tot i que cal destacar que han patit més del compte per endur-se els seus respectius partits.

Els madridistes de Zidane van començar perdent 2-0 contra el Rayo Vallecano, van remuntar 2-3 i van acabar demanant l’hora en un enfrontament a on a Gareth Bale li va tocar fer de Cristiano Ronaldo.

L’Atlético del “Cholo” Simeone també es va veure espès acostumat a un altre tipus de joc. També li va tocar patir per emportar-se els tres punts vencent per la mínima (1-0) a un Màlaga que anava a la seva.

Arribats a aquest punt és evident que el pols pel títol de lliga entre els blaugranes, els matalassers i els blancs, si segueix amb aquesta monòtona ratxa victoriosa per setmana, s’acabarà decidint a l’última jornada.

De moment, ells estan fent que tinguem un final de lliga emocionant. De fet no recordo cap de tantes lligues disputades fins ara que hagin tingut un desenllaç tan agònic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *