Integrant la diversitat cultural

Avui vull parlar sobre un tema força actual que em preocupa: els diferents costums i hàbits que té cada cultura i la convivència entre elles. Cada persona té uns hàbits diferents i això comporta una convivència un tant conflictiva, dificultosa i, fins i tot, violenta.

Parlant amb gent que conec o propera a mi hem reflexionat sobre el tema. Molts cops he vist que no s’arriba a un acord mínim per poder estar tothom a gust a casa seva i al mateix barri. De la mateixa manera, estaria bé assolir uns mínims genèrics que no discriminessin a ningú, però que a la vegada ajudin a tenir una millor convivència ciutadana.

Jo ara actualment tinc 35 anys. En el transcurs de la meva vida he viscut i  he vist molts canvis. Un d’ells és molt clar: l’augment de la immigració. Aquest canvi migratori ha afectat alguns barris d’una manera molt considerable.

Degut al creixement de la població nouvinguda hem tingut la sort de poder obtenir un increment de diferents cultures i costums. Aquest fenomen ha afectat la convivència del ciutadà de forma poc confortable i dificultant una convivència agradable per a tothom.

Estaria bé que els ciutadans es plantegessin reptes nous que ajudessin a portar a terme un avenç per la comunitat; i que a la vegada milloressin les condicions a totes les cultures. L’objectiu és aconseguir una millor integració intercultural.

One Comment on “Integrant la diversitat cultural

  1. El vivir sólo te conlleva a vivir en sledad sin que nadie te ayude. No sacas tu rabia tu irá el mal humor. A quien le ha pasado esto a mucha gente ancianos que se mueren solos. Es mejor tener compañía. Supongo que si. Besos y responder tambien tengo discapacidad intelectual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *