La vida de Jan arriba al festival de cinema de Màlaga

La ciutat malaguenya es vesteix amb les seves millors gales i amb la seva pròpia catifa vermella i molts dels millors cinèfils i crítics del setè art es preparen per veure les millors cintes cinematogràfiques.

Però, sens dubte, hi ha una en concret que pel seu valor més humà i proper ve a ser la més destacada. Em refereixo a “La història de Jan“; una d’aquelles pel·lícules que a qui la vegi segurament li posarà la pell de gallina.

Aquesta és una història de coratge i superació que per primera vegada arriba a les nostres pantalles i que explica la vida de Jan, un nen de sis anys amb Síndrome de Down.

Els seus pares, Bernardo Moll Otto, director de cinema; i la seva mare, Mònica Vic, volen demostrar amb aquest documental que la vida del seu fill no té barreres.

Perquè aquest film és molt més que això. És una clara demostració que amb només sis anys, el protagonista d’aquesta història té totes les portes obertes a la nostra societat.

La vida de Jan arriba al festival de cinema de Màlaga i, tot i haver-hi altres grans títols, és molt segur que tingui l’aplaudiment del seu propi públic.

El món del cinema té la possibilitat de conèixer de prop com és el dia a dia d’una persona que té un cromosoma de més i que a la seva curta edat és capaç de viure, sentir, però sobretot, conviure en un entorn que tots compartim . Jan ens convida a un viatge sense barreres ni fronteres, sense moure’ns de la butaca a través d’una mirada més humana.

*Text original en castellà

One Comment on “La vida de Jan arriba al festival de cinema de Màlaga

  1. Dejo comentario sobre el festival de Málaga me encanta el mundo del cine sobre todo pelis españolas bien dirigidas y con buenos actores. Que las entradas al cine hagan el favor de que bajen el precio sobre todo por pagar 9 e es mucho y la cultura hay que apoyarla besos a todos los que penséis como yo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *