Una final de Champions amb “vendetta”

Per als amants de les emocions fortes, als que ens agrada viure el futbol al cim de la Champions podem estar d’enhorabona perquè gaudirem d’un duel de titans.

Dos anys després de la final de Lisboa, el destí ha volgut que madridistes i matalassers es tornin a enfrontar en aquesta ocasió a l’estadi San Siro de Milà.

Amb el Bayern de Munic i Manchester City fora de combat, tant els blancs com els blanc-i-vermells ho donaran tot en una disputa que generarà màxima expectació en les seves aficions.

Anotin aquesta data: dissabte 28 de maig. Tindrem un Real Madrid-Atlètic de Madrid, una final de Champions amb “vendetta”. No hi ha dubte que els de Neptú no obliden, i faran el possible perquè la deessa Cibeles passi una altra temporada sense celebrar cap títol.

El que sí està clar és que guanyi qui guanyi aquesta finalíssima de Milà, guanyarem tots els espanyols, perquè tot i l’eterna rivalitat entre els dos clubs, tant el tècnic francès Zidane com l’argentí Simeone clavaran la bandera espanyola en terres italianes. Fins i tot canviaran la pizza, símbol italià, per la truita espanyola.

Per als futbolistes merengues significaria l’onzena copa d’Europa a les vitrines de l’estadi Santiago Bernabeu, mentre que per als matalassers seria la primera de la seva història. Si pogués “ressuscitar” el mateix Vicente Calderón, el primer president matalasser, també es deixaria portar pel “cholismo” que tanta gent atlètica està posant de moda.

Tampoc podria faltar un gran de la nostra música, com és Joaquín Sabina, posant en peu a tot l’estadi.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *