El nou Barça de la propera temporada ja està en marxa

Després que la plantilla de Luis Enrique hagi aconseguit tancar aquesta temporada amb èxit amb dos nous títols a les seves vitrines, com és la Lliga i la Copa del Rey, ara és el moment de preparar el pròxim curs.

Per començar la remodelació de l’equip per afrontar la propera temporada i millorar l’immillorable, s’hauràn de fer alguns ajustaments a la plantilla.

Ja d’entrada dos jugadors no formaràn part del club la propera temporada: Dani Alves, qui després de vuit anys a la plantilla serà part de la Juventus de Torí i el jove del planter Marc Bartra que després de sis temporades s’ha decidit per l’alemany Borussia Dortmund.

Com s’esperava l’equip tècnic blaugrana ha estat el primer a començar a fer el seguiment del mercat, i si les negociacions van bé les noves cares seràn Marquinhos i Denis Suárez. Segurament hi haurà alguna incorporació més.

Des d’ara i fins el proper 21 d’agost, puc dir que el nou Barça per a la propera temporada ja està en marxa.

Però fins llavors tindrà una pretemporada per endavant per donar rodatge una màquina de somni i al llarg del camí tindrà un nou duel amb el Sevilla però aquest cop a la Supercopa d’Espanya.

És evident que Luis Enrique té a la mà fer encara més gran l’actual història del club, si aconsegueixen repetir els títols de la temporada anterior, i allà hi serem els millors aficionats del món per veure-ho.

*Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *