Tots amb la “Roja”: A per l’Eurocopa!

Ja tot està preparat per viure el veritable futbol amb majúscules, l’autèntic espectacle en estat pur. La ciutat parisenca ja s’engalana per acollir el campionat europeu de seleccions.

La millor afició del món està més que preparada per anar amb la passió que se’ls caracteritza a la conquesta de la Torre Eiffel; i si pot ser, posar la bandera espanyola en el lloc més alt.

Els millors juradors seleccionats per Vicente Del Bosque ho donaran tot una vegada més per conquerir un trofeu que no guanyen des de 2008.

Com és evident, ara tots amb la “Roja” i a per l’Eurocopa. Ja teníem ganes de tornar a viure un nou gran esdeveniment esportiu.

Les millors seleccions es donaran cita a la mateixa ciutat francesa i posaran de la seva part en una competició tan disputada com ho és l’Eurocopa.

Aficions de tots els països que competeixen, espectadors i apassionats del nostre esport rei per excel·lència, prenguin nota: el proper divendres 10 de juny donaran començament els millors enfrontaments de tots els països citats.

Nosaltres els que ho vivim i ho sentim des de l’altre costat, ho gaudirem per televisió.

Amb el permís del president Hollande intentarem canviar-li la Marsellesa pel nostre himne nacional i ja posats, a la truita francesa li posarem una mica de ceba i patates per convertir-la en l’espanyola.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *