Lídia Torres «connecta» amb el Servei de Temps Lliure

El passat dia 15 de juliol, Èxit21 va assistir a l’acte de presentació de Lidia Torres, la nova coordinadora del Servei de Temps Lliure «Connecta» que es va celebrar a l’espai 2 de la Fundació Catalana Síndrome de Down.

Aquet servei consta de tres programes diferents: Activitats entre amics,Turisme i Activitats a la comunitat. La Lídia Torres és qui coordina tot el Servei, per tant els tres programes. Però cada programa té un referent. D’activitats entre amics la referent és Lídia Torres, del programa de Turisme, la referent és Núria Bosch i d’Activitats a la comunitat, la referent és l’Elisabet Bailén.

A l’acte van assistir més persones del que estava previst. Va ser tot un èxit d’assistència. L’aula es va anar fent més petita degut a la gran afluència de gent.

L’acte va ser conduit per Lidia Torres presentant-se a si mateixa i presentant el grup “Activitats entre amics”. Aquet grup fa activitats els caps de setmana amb horaris flexibles. Sempre organitzats per ells mateixos i amb l’ajut del les persones de suport i sempre amb el treball conjunt amb les famílies.

Seguidament, va donar pas a Núria Bosch qui va anar explicant el programa de turisme. Aquest organitza escapades i viatges d’estiu per a persones majors de 18 anys. Aquestes sortides les organitzen i preparen cada un dels participants de la mateixa activitat: on van, quin pressupost tenen, amb quin mitjà de transport, on s’allotgen… Tot això amb l’ajut de les persones de suport.

Tot seguit, l’Elisabet Bailén va donar a conèixer el programa d’ “Activitats a la comunitat”. Aquest programa té com a objectiu crear activitats des de les necessitat i il·lusions de cada un dels participants.

Cada una de les explicacions formulades per les persones responsables de cada programa va anar acompayada d’un Prezi explicatiu per donar a conèixer  alguns dels serveis que es donen a la Fundació Catalana Síndrome de Down.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *