Temporada de gelats

Ja tenim aquí l’estiu, amb una calor tremendament abrasant.

Generalment solem menjar coses fresques i el que més ens convida l’estiu és a prendre gelats.

Hi ha de moltes classes: de xocolata, macadàmia, de iogurt, de maduixa, de vainilla, de llimona … Tots amb un estil i un gust molt particular. Però per a vosaltres, quin és el vostre favorit?

Senyores i senyors, encara tenim juliol i agost per seguir gaudint d’una temporada de gelats que per a nosaltres serà fantàstica.

Cal tenir en compte que arriba el regne de l’orxata, dels batuts i els granissats que es veurà en aquests mesos en tots els costats.

Perquè, ¿què faríem sense ells? Jo principalment no sé què faria. M’encanta el món d’allò fresc i també gaudeixo veient a qualsevol vivint-lo; ja sigui en una terrassa, en un banc a prop del mar, en un “xiringuito”, en un bar o en un restaurant.

Penso que una temporada de gelats és el que calia per a aquest temps que entra. Un temps de molts fogots i de molta calor. Tot això que estem passant és una onada de calor africana que ens treu l’alè quan fem exercici.

Doneu sabor a la vida! Preneu gelats, batuts, orxates, granissats, coses fresques i fins i tot aigua. Hem de hidratar-nos perquè la salut és molt important.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *