GUANYAR-SE LA VIDA INDEPENDENT

El dia 21 de juny vaig fer una conferència sobre Drets Humans a l’Assemblea de la Fundació Catalana Síndrome de Down en la que també van participar els grups de Drets Humans.

Per acabar, la Beatriz Ruiz va llegir un text per donar-me suport perquè fos elegida a les eleccions al Consell Rector de l’Institut Municipal de les Persones amb Discapacitat de Barcelona i després jo vaig dir unes paraules sobre la meva campanya electoral.

Un dels temes que tractava era el dret al treball i ocupació que es recull a l’article 27 de la Declaració Universal dels Drets Humans.

Els estats de la ONU reconeixen el dret de les persones amb discapacitat a treballar en igualtat de condicions amb les altres.

Això inclou el dret a tenir l´oportunitat de guanyar-se  la vida mitjançant un treball. Jo estic treballant en una empresa ordinària que es diu RESPIRA ENERGIA i tinc un bon sou i visc independent.

Si no tingués diners no estaria vivint independent .

Abans treballava menys dies i menys hores i cada cop anava ampliant els dies i hores. Ara treballo quatre cops a la setmana i faig tres hores el dia, que són dotze hores a la setmana. Estic contenta amb la feina que faig .

Dono les gràcies al servei de Col·labora de la Fundació Catalana Síndrome de Down per haver-me ajudat a aconseguir aquesta feina que em dóna el sou gràcies al qual puc viure independent.

També vull donar les gràcies en especial a les persones de suport del servei de Vida independent de la FCSD.

*Text original

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *