Benidorm, una nova aventura que enamora

En aquest mes d’agost han passat exactament 9 anys des de l’última vegada que vaig estar a Benidorm. També és cert que era un altre grup i altres persones de suport.

Aquest any en concret ho hem passat bastant bé. Entre altres activitats, hem estat al zoo Mundomar; encara que alguns haguessin preferit Aqualandia.

La clau de la convivència en grup és que en cada moment fem pinya. Personalment, podria dir que Benidorm ha estat una aventura que enamora. De fet és la primera vegada que trobo l’amor en vacances. També destaco l’encant de la ciutat.

El viatge ens ha marcat tant que fins i tot hem fet un grup de WhatsApp per seguir compartint entre nosaltres tot el que hem viscut i les primeres conclusions de cada un.

I ja puc dir la meva: està clar que ha estat el millor viatge de tots els que porto. Fins i tot he fet amistats per a tota la vida, alhora que he compartit confidències de portes endins de l’habitació.

Aquest any ha estat d’excel·lent. De la mateixa manera, al grup de viatge li poso un excel·lent. També cal destacar que cada un dels companys té les seves pròpies maneres de gaudir de les seves estades a Benidorm.

Sense comptar també amb les activitats de cada dia. A qual més variable! Igual que a Gandia, també han hagut canvis de plans a mesura que anàvem fent.

I les persones de suport, que amb la seva peculiar forma de fer les coses, han tornat a ser la vitalitat i la frescor de la colla. Els devem tot i apostem que repetiran el proper estiu.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *