El Barça ha donat la sorpresa a la 3a jornada

A Can Barça, la bona ratxa dels dos primers partits sembla que s’hagi esfumat de cop. Així, sense més. De fet, ningú podia presagiar el que passaria en el partit enfront el recent ascendit Deportivo Alavés.

Sobre el paper tot indicava una nova victòria blaugrana, tot i les primeres rotacions de la temporada per donar minuts als nouvinguts. Però l’experiment no ha sortit com s’esperava.

Centrant-nos en el que ha estat el partit, l’equip blaugrana començava dominant fins al minut 30 de la primera meitat, on el jugador de la plantilla de Vitòria Deyverson inaugurava el marcador. El francès Jeremy Mathieu el empatava al 46 del segon temps fins que Ibai Gómez ho rematava al 64.

El més destacat del que hem vist és que encara que els blaugrana van acabar jugant amb tota l’artilleria pesada inclosa la MSN (Messi, Suárez i Neymar) no van saber obrir el pot de les seves millors essències en una disputa potser molt freda.

Salta a la vista que el Barça de Luis Enrique ha donat la sorpresa en la tercera jornada després de veure’s superat per l’Alavés. També és cert que encara és aviat per treure conclusions precipitades.

Ara toca la Champions

Després d’aquesta derrota s’espera la reacció a la primera jornada de la Champions League aquest vespre. Ha estat un contratemps que es pot arreglar guanyant la propera jornada i d’aquesta manera, apropar-se més al liderat.

Segurament n’hi ha que atribueixin la derrota al que es coneix com el virus FIFA, per les disputes dels jugadors internacionals amb les seves seleccions. Encara que a aquestes alçades de competició treure aquest tipus d’excuses no vénen al cas.

La confiança en la plantilla blaugrana és totalment plena i estem segurs que aquesta primera derrota no és més que una simple ensopegada que sabran tirar endavant. Però és ben sabut que un resultat així ara no tindrà importància, però al final del campionat és quan sol passar factura; encara que per a això encara queda molt per jugar.

*Text original en castellà

One Comment on “El Barça ha donat la sorpresa a la 3a jornada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *