El Barça troba el bon camí

El partit disputat a la cinquena jornada contra l’Atlètic es pot dir que ha tingut diverses lectures. L’empat davant l’equip de Simeone havia deixat moltes expectatives de cara a la trobada del cap de setmana davant l’Sporting de Gijón d’Abelardo.

Amb Leo Messi com a espectador per la lesió a l’adductor hem viscut el que molts esperàvem: una remuntada de l’equip de Luis Enrique a l’estadi del Molinón.

Pel que fa al partit, la veritat és que la plantilla blaugrana ha tornat a exhibir-se, encara que la veritat és que l’equip asturià tampoc ha fet prou per evitar-ho.

Fins al minut 29 de la primera meitat la màquina no començaria a marcar per obra i gràcia de l’uruguaià Luís Suarez. Rafinha ficaria el segon en el 32. A la segona meitat marcarien Neymar per partida doble i Arda Turan.

Al final del partit, el jugador brasiler Neymar Jr va lliurar la seva samarreta a un aficionat sportinguista amb Síndrome de Down. Haurien d’haver més jugadors que fessin gestos similars.

Després d’aquesta meritòria victòria, no dóna lloc a dubtes que el Barça troba el bon camí. A partir d’aquí no estaria de més que seguissin guanyant més partits. És igual com ho facin: amb exhibicions o sense elles si l’objectiu és emportar-se els 3 punts de cada disputa.

Nosaltres com aficionats i socis del club també volem gaudir de les seves trobades de cada setmana. Tot i que ara els hagin de guanyar sense Messi, sabem que són capaços de tot, com ho han demostrat en el partit de dissabte.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *