La selecció de Julen Lopetegui pinta bé

Al principi el desembarcament de Lopetegui la Roja havia generat molta expectació: alguns aficionats tenien molts dubtes al respecte.

Cal reconèixer que és una altra manera de treballar que li ha funcionat en seleccions inferiors, com també en la seva aventura al Porto. L’arriscada decisió de prescindir de jugadors com Casillas fa presagiar que és el moment del canvi.

La victòria en el partit amistós davant Bèlgica amb els gols de David Silva ha alimentat la il·lusió dels aficionats de cara al proper mundial.

Salta a la vista que la selecció de Julen Lopetegui pinta bé i és que des que ha arribat li augurem un futur prometedor. Ja és hora de tornar pel bon camí. Amb l’arribada de saba nova i joventut recuperarem la millor essència de la selecció espanyola.

L’ex seleccionador Vicente del Bosque és ben segur que serà un aficionat de luxe que també gaudírà del nou conjunt espanyol. I amb ell tots ho celebrarem. De moment només ha estat un amistós però aquest és el principi d’una nova era victoriosa.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *