Les claus per superar la síndrome postvacacional

Les vacances ja han acabat per a la majoria dels espanyols i no ens ha quedat més remei que canviar el xip i entrar de ple en la rutina de la feina.

Però tot i que hagin acabat aquests dies estivals, sembla que l’estiu se’ns està resistint fent que aquest mes de setembre potser sigui més pesat del que és.

És evident que amb els canvis d’horaris i d’adaptar-nos a la tornada a la rutina, són molts els que solen tenir mal caràcter, despertar-se malhumorats o fins i tot, amb una actitud més antipàtica amb el seu entorn. D’aquesta manera, acaben la setmana com se sol dir amb un humor de gossos.

Consells per a la tornada a la feina

Com si fos un manual els vaig a puntualitzar les claus per superar la síndrome postvacacional. Principalment l’important és fer només un viatge i tot seguit, passar la resta del mes estival a casa.

Després, començar el treball diari durant l’última setmana d’agost. D’aquesta manera, es podran aixecar amb més vitalitat i alegria. I el més fonamental: pensar que ja faltés menys per a les següents vacances.

Està clar que seguint aquests passos aquesta síndrome es quedarà en res i tots gaudirem d’aquests mesos fins Nadal. Fins llavors, farem el que puguem per aguantar aquesta calor.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *