Analitzant la lliga que està fent el Barça

En el nostre campionat nacional torna a haver una nova aturada degut als partits de les seleccions. És per això que considero oportú fer balanç del que fins ara portem jugat d’aquestes set primeres jornades.

Pel que fa referència al Barça que dirigeix ​​Luis Enrique salta a la vista que deixa molt que desitjar. Aquí hi ha els números que els deixen en evidència: de set partits disputats, quatre d’ells són victòries, dues derrotes i un empat.

És evident que amb aquests números més d’un entès en aquest esport que és el futbol, ​​també estarà analitzant la lliga que està fent el Barça. A la plantilla blaugrana l’exigència per mantenir el nivell s’acaba notant i d’aquí les lesions i l’estrès afegit per la sobrecàrrega de partits a la setmana.

També és cert que tan sols portem set jornades jugades i, per tant, el millor encara està per arribar. Per això, esperem que responguin com només ells saben fer-ho.

El que està clar que poden arribar a tenir més partits complicats. Així que igual perdran alguna que altre matx perquè hi ha alguns rivals que en certa mesura ja saben com jugar als blaugrana.

Com se sol dir, a l’octubre no es guanyen els títols; sobretot perquè encara queda molt camí per fer. D’entrada, guanyar al Deportivo el proper cap de setmana és el mes prioritari i tornar a resar que el virus FIFA no ens torni a afectar.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *