Continua la setmana fantàstica blaugrana

València 2 – Barcelona 3

Pels voltants de Can Barça s’ha traslladat l’alegria per als seus aficionats, socis com per als propis jugadors del F.C. Barcelona. Les dues victòries consecutives en lliga davant el Deportivo de la Corunya i a la Champions contra el Manchester City (les dues per golejada) han fet que hi hagi un abans i un després en l’equip.

Amb la moral ben alta arribaven a Mestalla amb la idea de mantenir aquesta bona ratxa de resultats; tot i saber que l’equip valencianista venia de guanyar l’Sporting en l’estrena del seu tècnic Cesare Prandelli. Pel que es presentava un interessant xoc de trens.

Pel que fa al partit disputat, aquest ha tingut dues parts molt igualades i els gols no van trigar gaire a arribar: a la primera meitat seria Messi el primer a marcar en el minut 22. Ja en la segona meitat, li respondria Munir amb empat en el 52; però amb el gol de Rodrigo al 56, l’equip de la capital del Túria es posaria per davant en el marcador. Suarez pujaria de nou l’empat en el 62 i tancant el marcador, tornaria a ser Messi el que marcaria el definitiu 2-3 (de penal) en el temps de descompte.

És evident que no podem sentir-nos més orgullosos si és possible d’aquest equip que dirigeix ​​Luis Enrique. Amb tres partits guanyats seguits podem dir amb total llibertat que continua la setmana fantàstica blaugrana.

I esperant que això duri molt de temps, almenys fins que arribin els partits decisius, aquells que dictaminen la temporada. Però per això encara queda molt per fer.

D’antuvi ens espera un derbi contra  el R.C.E. Espanyol a la Supercopa de Catalunya, que ens servirà d’aperitiu per rebre al Camp Nou al Granada el proper cap de setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *