Diari d’un jove amb síndrome de Down: Un aniversari molt particular

El passat dimarts 4 d’octubre, i coincidint amb el meu sant de Sant Francesc d’Assís, es va complir una efemèride molt especial per a mi. Tal dia com aquell de l’any 2005 finalitzava la meva trajectòria laboral a la FCSD (Fundació Catalana de la Síndrome de Down). Per aquell temps, el bufet d’advocats Gibernau Plana s’havia interessat en algú per treure tota la feina que tenien repartit en vuit hores i mitja.

Així, doncs, l’elegit vaig ser jo que, als meus 26 anys d’edat, començaria a formar part d’aquesta gran família, fins que es van donar un respir i cada un formaria la seva pròpia plantilla.

El mateix dia 4 va ser el que els aspirants vam tenir la primera entrevista i el dia després, seria el meu primer dia de treball. D’això fa ja onze anys.

Recordo que em vaig adaptar molt bé amb tots els companys, dels que vaig aprendre de tot de cada un, però sobretot dels més veterans.

Actualment segueixo estant amb molts d’ells, amb els que el mes de febrer farem nou anys que començàvem al despatx Planartus, però amb el record dels meus inicis que és on va començar a cimentar el present i el futur laboral que tinc ara.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *