El Barça recupera la identitat golejadora

Barça, 4 – Deportivo de la Corunya, 0

Una setmana després dels partits de seleccions tornem a la normalitat amb una nova jornada futbolística que, com era d’esperar, va significar la reacció per part del club blaugrana que dirigeix ​​Luis Enrique després dels dubtes sorgits del partit anterior davant del Celta de Vigo.

Aquest cap de setmana un altre equip gallec, el Deportivo de la Corunya, arribava a Can Barça amb el seu paper habitual d’equip incòmode amb l’objectiu de treure alguna cosa positiva.

Pel que fa al partit, era evident que la tornada de Leo Messi ha fet que la màquina torni a demostrar tot el seu potencial. I amb això el Barça recupera la seva identitat golejadora.

En aquest cas, els que han deixat la seva marca i senyal enfront del Deportivo de Gaizka Garitano han estat Rafinha, que ha aconseguit el seu primer doblet; Luis Suarez, que d’aquesta manera ha aconseguit recuperar el seu olfacte golejador, i el mateix Leo Messi, que segueix demostrant que amb la seva reaparició tot ha tornat a la normalitat.

Davant d’aquest vendaval de gols i de bones sensacions, el Deportivo ha hagut de tornar per on ha vingut, conscient que no ha sabut aprofitar les escasses ocasions per acostar-se a la porteria de Ter Stegen.

Amb aquesta clara millora, ara afronten d’una altra manera el xoc de Champions League contra el Manchester City. I si alguns aficionats havien pensat que el virus FIFA els pogués afectar, al final ha estat tot el contrari: ha servit per millorar encara més.

Aquesta aturada els ha servit també per preparar-se per el que els espera en una setmana de corbes perilloses doncs, després de l’enfrontament europeu, el proper cap de setmana els estarà esperant a Mestalla el València. Un dur examen si el que pretenen és tenir dues victòries consecutives.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *