Ja som a Nadal!

Segurament dit així podria sonar descabellat, però és evident que no hi ha qui es pogués imaginar que poguéssim ser a Nadal en ple mes de novembre. Però la veritat és que ja es respira en l’ambient i es veu en els nostres carrers de la ciutat comtal.

Amb els supermercats a vessar de productes nadalencs com torrons, panettones, els bombons de cada any, els galets i fins i tot amb les millors ofertes de marisc. I tenint en compte que els carrers ja estan engalanats i amb les millors il·luminacions a punt.

Ara són molts els que també van començant a reservar restaurants per a aquests àpats familiars. Per tota la resta ja hi haurà temps. De moment visquem el dia a dia sense pensar el que vindrà, sinó el que estem fent ara.

El que és evident és que aquestes festes no deixen de ser emblemàtiques per a tots els que les vivim. No obstant això, tot el relacionat amb la tecnologia actual i les xarxes socials han deixat de banda el fet de felicitar el Nadal com ens havien ensenyat els nostres avis. És a dir: escrivint a puny i lletra les postals nadalenques.

Mentre hi hagi gent com jo, que seguim amb els costums de tota la vida, és més que segur que s’amarien de l’ambient nadalenc anant a la fira de santa Llúcia o la catedral. D’aquesta manera és com arribarem a aconseguir aquesta essència del Nadal sense necessitat de dependre tant de les marques, sense estressar-nos amb les presses diàries i el més important: saber gaudir-ho. Si fos per mi, deixaria de banda els mòbils per viure les trobades familiars en tot el seu esplendor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *