Salvem O.T. 1!

Ara fa 15 anys la televisió espanyola havia obert les portes d’una acadèmia que acollia 16 aspirants anònims per tal de convertir-los en estrelles. I a dia d’avui són ja icones de la música jove per molts dels seus fans.

Sota el títol d’ “OT”, programa que al seu dia va ser el pioner d’altres tants que vindrien després. El que es coneix com a telerealitat, on tots els que són ara grans artistes musicals compartien experiències i vivències entre ells, com el que ve a ser un “Gran Germà” musical. Que segons diuen ara li faltaria el “edredoning”.

Ha passat més d’una dècada i com era d’esperar molts d’ells van decidir tornar a retrobar-se i tornar a recordar el que van viure tant dins com fora durant les gires.

I això és bonic de tornar-lo a reviure públicament amb alguns especials (OT, el retrobament) i veure des de fora tot el fenomen que van generar, tancant amb un gran concert al Palau Sant Jordi de Barcelona.

La lletra de la discòrdia

Tota la polèmica generada ve a través dels drets d’autor de la lletra de la cançó “Mi música es tu voz”. Alejandro Abad (el productor musical) es posava les medalles d’aquesta autoria i no va tenir en compte els altres autors, Joan Camus i Naím Thomas.

Jo des d’aquí em faig ressò de tot el que s’està dient i el que encara queda per dir. Com a bon amant de la música que sóc, m’uneixo als “triunfitos” i alço la veu com a senyal de protesta amb un ”SALVEM OT 1″!

Més que res perquè ells no s’ho mereixen i menys encara els que són els seus fans més incondicionals, que des de llavors i fins avui, segueixen sent el seu millor suport. I ara el meu també el tenen.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *