Com està el Barça després del ‘clàssic’?

Després dels últims resultats contra el Màlaga i la Reial Societat a la nostra lliga, tot feia indicar que el clàssic Barça contra Reial Madrid seria una altra cosa, i més sabent que hi serien els millors. De fet s’havien conjurat per aconseguir la victòria.

L’expectació era màxima, igual que tota aquesta emoció i intensitat per ambdues parts, com les que es viuen en altres grans clàssics. En aquest en concret hem vist dins dels 90 minuts una part per a cada equip: 45 minuts per als madridistes de Zidane i altres 45 per als blaugranes de Luis Enrique; que si poguéssim comptar les ocasions de gol haguessin guanyat per golejada.

El més destacat de la trobada i altres opinions

Al gol de Luis Suárez (minut 53) en els prolegòmens de la segona meitat s’hi va afegir el de Sergio Ramos (minut 89), amb el qual es tancaria la disputa. Aquest nou empat en el campionat de Lliga ens porta a fer-nos la següent pregunta: està el Barça en crisi?

A hores d’ara de competició i amb tan sols catorze jornades disputades, igual seria molt arriscat arribar a pensar que el Barça acabarà tirant la tovallola tan aviat. Ni molt menys! Però la veritat és que s’estan passejant pel filferro amb el perill que es trenqui.

També cal destacar que els que es disputen la pilota d’or, Leo Messi i Cristiano Ronaldo, no han sabut estar a l’altura; el que no vol dir que el numero 1 argentí hagi deixat de ser-ho. O que el portuguès se li discuteixi la seva qualitat com a gran jugador que és per molt ego que tingui. En aquesta ocasió han estat Suárez i Ramos els que han pres el protagonisme, amb el permís d’Iniesta.

Després del clàssic va començar la remuntada a la Champions

Com era d’esperar, després del desenllaç del Barça contra el Reial Madrid tocava canviar el xip i tornar a l’equip de les grans nits europees al Camp Nou. I així va ser: els blaugranes van tornar a obrir el pot de les seves millors essències amb un clar 4-0 davant un Borussia Mochengladbach que no va tenir ni temps per reaccionar.

Amb aquest resultat dóna inici l’anhelada remuntada amb la qual els blaugrana deixen enrere els últims resultats que no els han beneficiat en res. I aquest és el primer pas per tornar pel bon camí sense tenir marge d’error.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *