El que diuen les meves aficions sobre mi

Avui vull escriure sobre les meves aficions perquè els lectors em coneguin una mica més com sóc. Una de les coses que més m’agrada és anar al cinema per veure pel·lícules d’acció i còmiques. Les històries que expliquen són bones i passo una estona divertida. L’última pel·lícula que he anat a veure és “Un monstre em ve a veure”. Us la recomano!

Una altra de les meves aficions és passejar per la muntanya. Aquesta em ve de petit, en l’època escolar. Anava a un col·legi que estava a la muntanya i fèiem excursions pel bosc. De les últimes excursions que he fet ha estat anar a buscar bolets i olives a Duesaigües, al Baix Camp.

També m’agrada fer esports. Especialment la natació perquè relaxa. En l’època d’estiu m’agrada anar a la platja per banyar-me i jugar al vòlei. Un altre esport que m’agrada és anar amb bicicleta per Barcelona; però sempre amb precaució.

Tinc aficions culturals com la música pop, la televisió ―especialment sèries i pel·lícules de aventures― i el periodisme. M’agrada escriure articles sobre cultura, gastronomia i turisme.

Ara ja em coneixeu una mica més com sóc i les coses que m’agraden. Potser puguem coincidir en algunes d’elles i practicar-les junts. Seria bona idea. No creieu?

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *