La remuntada del Barça té un capítol més

Després d’una nova exhibició a la Champions davant del Borussia Mochengladbach, el Barça arribava al sempre complicat i patit estadi del Sadar on l’esperava l’Osasuna de Joaquín Caparrós, cuer del campionat de lliga.

El Barça de Luis Enrique necessitava la victòria per no veure ampliada l’avantatge de punts que li porta el Madrid de Zidane, pel que van tornar a jugar els millors, amb l’obligat canvi de Neymar per Arda Turan.

Torna la millor versió blaugrana

Durant els primers 45 minuts del partit no van poder obrir el marcador. I no seria per falta d’ocasions, ja que l’Osasuna no va posar cap resistència. Es van anar al descans amb l’empat a zero.
Durant la segona meitat ja va tornar la millor versió del Barça. L’uruguaià Luis Suárez va ser el que va exercir “d’obrellaunes” però no seria fins al minut 59. Leo Messi va tornar també al seu habitual càrrec a la plantilla blaugrana: el de tirar-se l’equip a l’esquena. I ho va fer amb dues de les seves millors “obres d’art” en forma de gols, als minuts 73 i 92.

Superant el tràngol del clàssic
Després d’aquesta nova clara victòria, queda demostrat que l’equip de Luis Enrique ha superat el tràngol del “clàssic” Barça-Reial Madrid, i a més amb escreix. És evident que la remuntada del Barça té un capítol més.

Si els blaugrana segueixen així, es pot anticipar una altra temporada de títols, encara que potser sigui molt aviat per començar a fer pronòstics. El millor serà anar partit a partit fins al final.

L’avantatge de punts segueix sent la mateixa

Com era d’esperar, algunes mirades se centraven en la trobada entre el R. Madrid i el Deportivo de la Corunya. A primera vista semblava que els gallecs complicaven la victòria als merengues els primers minuts de la primera part, però va ser un miratge. A partir d’aquí ja no hi havia més història que la de sempre, els jugadors de Zidane que fins i tot sense haver jugat amb la “BBC” (Bale, Benzema i Cristiano) van saber guanyar amb la seva pròpia pedrera amb un 3-2 en el marcador final.

Així que no hi ha manera de reduir l’avantatge de 6 punts, però com se sol dir, l’esperança és l’últim que es perd. En aquesta ocasió no han fallat cap dels dos, i això diu molt de la qualitat d’uns i altres.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *