2016, el millor any de la meva vida

Diari d’un jove amb Síndrome de Down (Capítol 12)

Ja portem els primers dies del nou any i com és habitual és el moment d’analitzar tot el bo que m’ha passat durant el 2016. En aquest escrit podreu comprovar que durant l’últim estiu va passar una cosa que m’ha canviat radicalment.

Creixent laboralment

A nivell professional, la veritat és que no ha canviat res, doncs segueixo estant igual de bé amb les gestions de cada dia. D’aquesta manera vaig portant la meva rutina de cada setmana i creixent en l’àmbit laboral.

Més fort cada dia

Si d’alguna cosa puc presumir és que de salut millor no puc estar. De fet tot, el que m’ha passat a nivell personal, també m’ha influït ―i bastant― tant psicològicament com físicament. I ho noto perquè cada vegada vaig a més.

Directe al cor

Si hi ha alguna cosa que hagi destacat durant l’any que hem deixat enrere, el podria definir en poques paraules: “l’any 2016 ha estat el millor any de la meva vida”. I a més en tots els sentits; però sobretot perquè m’he enamorat de veritat com mai abans ho he estat.

Reconec que al llarg de la meva vida només m’he enamorat d’aquesta manera dues vegades: amb el primer amor de la infància i amb la segona de les meves relacions ja d’adult. Però aquesta vegada és especial perquè pressento que ara sí serà per a tota la vida.

L’estiu que ve farem el primer any que estem junts, i tant ella com jo, estem tan enamorats com el primer dia que ens vam conèixer. La clau està en què vivim intensament els dies que ens veiem. Però el més important és que per sobre de tot ens vam quedar amb els petits detalls i vivim l’amor en petites dosis.

*Text original escrit en castellà

One Comment on “2016, el millor any de la meva vida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *