Colau, primera alcaldessa que rep els representants de l’IMPD

Els membres del Consell Rector de l’IMPD vam exposar les nostres demandes

El dimecres dia 11 de gener de 2017 vaig anar a una recepció amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, juntament amb els altres representants del Consell Rector de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD).

Cada un de nosaltres va dir el que havia de dir. Jo vaig explicar que a la Renfe hi ha barreres arquitectòniques, com per exemple a Montcada. Del tren fins a l’andana hi ha massa desnivell perquè hi ha la via al mig. Algú caurà allà. Jo, amb les cames curtes que tinc, he de saltar del tren. Pujar, puc pujar bé; però baixar em costa. Vaig dir que vam tenir una manifestació a l’estació de França de Montcada per demanar que facin el soterrament de les vies.

També vaig dir que hem de poder treballar en una empresa ordinària, tenir un bon sou i que tots els nens i nenes vagin a una escola ordinària. Que els pisos de Barcelona no siguin tan cars, que siguin més barats. Que s’ha de conscienciar als mitjans de comunicació i a la societat en general perquè estiguin més informats sobre el que és la discapacitat intel·lectual (la que jo represento) i que es tingui un llenguatge més respectuós cap a nosaltres.

Consells de participació municipal

Després, el mateix dia a la tarda, vam anar al Consell Rector de l’IMPD per decidir en quins dels diferents consells de participació municipal volem treballar cada un dels vocals.

Jo vaig escollir com a primera opció el Consell d’Habitatge. Com a segona, el Consell de Formació Professional i Ocupacional de l’Institut Municipal d’Educació. Com a tercera opció vaig escollir el Consell Assessor de Salut Laboral de Barcelona. Tots ells tenen a veure amb el meu programa: Vida Independent, Educació i Feina.

Xavier Comin, vocal representant de la Salut Mental, també va escollir com a primera opció Habitatge (com jo) i ens haurem de posar d’acord.

Ramon Lamiel, gerent de l’IMPD, em va dir que convocarà una altra reunió per acabar de decidir i treballar sobre aquets punts.

*Text original

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *