El Nadal no ho és tot

Avui voldria explicar-vos un punt de vista una mica progressista pel meu gust.

Per a mi el Nadal són unes festes que no acaben de ser del meu grat degut a que ens veiem obligats a ser solidaris, estar contents, fer-nos regals, recordar-nos de les persones que malauradament no tenen sostre per viure…

Però i la resta de l’any? No podem ser tot això els 365 dies? Hem d’esperar al Nadal per poder fer tots aquests actes o coses bones?

La veritat és que em fa enfadar molt aquesta manera de funcionar que té la societat perquè si això passa per Nadal, vol dir que la resta de l’any hem d’estar tristos, deprimits, ser garrepes i malcarats? El consumisme forma part de la felicitat?

Es diu que no per tenir moltes coses s’és més feliç. Hi ha gent que és molt pobre i és més feliç que un de ric perquè valora molt més el que té i en fa molt més ús i en gaudeix amb més plenitud. I qui és ric té tantes coses que no té prou temps per gaudir-ne al complet.

Possiblement algunes persones que llegireu aquet escrit direu que em vull carregar les tradicions. Doncs no! El que vull és que hi hagi un canvi de mentalitat per viure més bé durant tot l’any. I d’aquesta manera no centralitzar tot l’altruisme durant el Nadal.

*Text original

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *