MINICHEFS D’ADECCO AL NH CALDERÓN

El 17 de desembre del 2016 va tenir lloc un esdeveniment particular a l’Hotel NH Calderón, de Rambla Catalunya: la Fundació Adecco va col·laborar amb una empresa molt especial, Santa Lucía, fent un curs de cuina.

Vaig anar com a voluntària perquè m’interessava viure aquesta experiència gastronòmica i tenia moltes ganes de fer voluntariat. De fet, no és la primera vegada que faig de voluntària. Fa unes setmanes vaig estar al recinte Materno-Intantil de la Vall d’Hebron.

El curs el realitzaven dues fundacions: Adecco i Santa Lucía. Es van fer dos torns. Un, de 9:30 a 14:30; i l’altre, de 10 14:30h i vàrem fer 8 receptes:
– Gots de llimona
– Salmorejo
– Guacamole amb nachos
– Tarta de Xocolata
– Trufes
– Wraps de pit de gall d’ indi
– Amanida de pasta
– Ous Farcits

Tot estava boníssim. Eren plats bàsics i ideals per començar a cuinar per primera vegada, tot i que són receptes d’estiu.

Visita sorpresa
Durant el curs vam tenir una visita molt inesperada: una nena guanyadora del programa de televisió Masterchef Júnior. A mi em va agradar molt.

Els d’Adecco ens va fer fotografies i ens van obsequiar amb el barret i el davantal per tenir un record bonic. I que no m’ en oblidi del bolígraf! És un bolígraf únic perquè escriu molt bé.

Espero que hi hagin més voluntariats com aquest perquè aporten molt de joc i experiències molt enriquidores.

*Text original

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *