El Barça de Luis Enrique ens segueix enamorant

Com era d’esperar, el conjunt barcelonista segueix amb el seu camí de victòries com estava previst. Ja vam dir anteriorment que havia tornat el millor Barça després d’haver vençut als “lleons” de Valverde. Ara poden confirmar que han recuperat la seva millor versió.

La disputa d’aquesta nova jornada va portar als “blaugrana” en qualitat de visitants a l’estadi de Mendizorroza del Deportivo Alavés, que després de la suspensió del R. Celta – R. Madrid tenia la possibilitat d’aconseguir el liderat.

Primer assalt per KO abans de la Copa

Els dos equips, l’Alavés que dirigeix ​​Mauricio Pellegrino i el Barça de Luis Enrique, van mesurar les seves forces abans de tornar-se a veure a la final de la Copa del Rei. En aquest partit de lliga certament no hi va haver color i només cal veure el resultat.

En aquesta ocasió la “MSN” (Messi, Suárez, Neymar) va tornar a ser determinant: Luis Suárez no marcaria el primer fins al minut 37 de la primera meitat, Neymar al 40, ja en el segon temps seria Messi al 59. El mateix Alexis es va apuntar a la festa sense voler marcant-se un gol a la seva porteria en el 63. Rakitic també va sumar el seu gol en el 65 i l’”uruguaià” Suárez tornaria a rematar al 67.

Davant tal exhibició, evidentment podríem dir que el Barça s’emporta el primer assalt per KO abans de la Copa i per tant això segueix pintant bé. Fins a la data els “culers” aconsegueixen dues victòries consecutives després del sotrac davant el Betis.

Aprofitant aquest ambient tan enamoradís que tots vivim aquests dies, bé podem dir que el Barça de Luis Enrique ens segueix “enamorant”. Dimarts que ve és Sant Valentí encara que l’amor s’hauria de treballar tots els dies, igual que la ratxa de la plantilla blaugrana que s’aconsegueix partit a partit.

Un lideratge de posar i treure

Després d’aquesta més que clara victòria davant l’Alavés al seu estadi, el lideratge en la classificació del campionat de lliga duraria una mica més de dues hores, el que trigaria a disputar-la trobada dels madridistes davant l’Osasuna al Sadar.

Encara que van haver de patir, al final els “merengues” van acabar emportant els tres punts, segurament per més encert de cara a porteria que per joc. I no pretenc treure-li mèrit als “blancs”, però considero que els locals mereixien major recompensa.

El que és evident és que els dos grans segueixen mantenint el seu pols pel primer lloc i és per això que el del Barça ha estat un liderat de posar i treure.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *