‘EL NIÑO DE LA HIPOTECA’ FA MÀGIA A L’ONCLE JACK

‘EL NIÑO DE LA HIPOTECA’

Sala L’Oncle Jack, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona. 13 gener 2017

‘El niño de la hipoteca’ va néixer a Barcelona el 1982. Ha participat en molts certàmens de cançó d’autor on ha quedat finalista i en altres ocasions ha estat el guanyador. Ha compartit escenari i cançons amb molts cantautors d’aquest país com Rozalén, El Kanka, Mr. Kilombo o Rafa Pons, entre molts més.

L’hora d’entrada era a les 20: 00h i sobre les 21: 00h començaria el concert amb la cançó “Alquitrán y carmín” amb la sala plena. Al llarg del concert interpretaria cançons que ell ja portava preparades i altres que el seu públic demanaria que toqués. Es va mostrar molt comunicatiu amb els seus seguidors, fent-los riure entre cançó i cançó, cosa que és d’agrair.

Ens va cantar unes quantes cançons de les quals destaco “No te irás jamás” i “Luz batida”, que va cantar amb molt de sentiment i en la qual el públic va participar cantant i fent palmes.

En el concert vam tenir un convidat que va pujar a l’escenari a cantar-nos una cançó pròpia: era el bateria Dani Tejedor, conegut artísticament com “Champín”, que acompanya El Niño de la hipoteca en alguns concerts.

Un gran concert d’un artista que té un carisma especial i sap com entretenir al seu públic.

*Text original en castellà

Fotos i vídeo: Cristina Morales

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *