REBAIXES! UNS DIES DE BOJOS

Hem entrat en els dies de les rebaixes i ja tota la gent aprofita per agafar-se roba. Els preus han baixat i sembla que ho regalin: 10€, 8€, 5€, 13€. I així successivament… sobretot en les cases de roba

Hi ha algunes persones que aprofiten per anar a buscar disfresses per carnaval. I no m’estranya perquè a les rebaixes pots trobar de tot: sabates, moneders,samarretes, pantalons, faldilles, bolsos, accessoris, etc.

Però tot té una part positiva: les rebaixes tornen a la primavera i a l’estiu; però no duren tot l’any. Però què passaria si les fessin tot l’any? Doncs que la crisis no s’aguantaria per enlloc perquè tothom aniria de botigues cada dia i es tornaria boig amb diàlegs tipus:
―Anem al centre comercial?
―Podem anar a buscar pantalons que no en tinc?
―Necessito un cinturó! Aquest on l’ has comprat?

Us imagineu tot el 2017 així? Jo no. Esta bé que facin descomptes, que rebaixin els preus i que hi hagin rebaixes a totes les botigues fins a exhaurir les existències perquè així el món podrà descansar fins la temporada següent.

Marabunta de compradors
Tots els primers dies de rebaixes hi ha una cua que arriba fins el pati de butaques. Però vigileu! Hi ha moltes persones que només veure un abric baixat de preu van cap allà com una marabunta de formigues. I, a sobre empenyen i fan mal al comprador del davant, del darrere i del costat. Una mica de compassió, si us plau! Està genial que hi hagi de tot, però amb moderació i calma. No sigueu una jungla d’ulls i cames que només veure una cosa ja arrenqueu a córrer.

RECOMANACIÓ: Si voleu anar de rebaixes el primer dia, millor que espereu a l’endemà perquè us podríeu fer mal. Eviteu-ho tot el que pugueu.

*Text original

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *