“Voro” no ens fallis

Ni Paco Ayestaran, ni Cesare Prandelli; només Salvador González aixeca al València

Pels voltants del Túria, l’aficionat valencianista ja pot sentir-se orgullós del seu club de tota la vida, sobretot perquè durant les últimes setmanes han vist al seu València passejant-se per la prima línia que els separa de l’abisme de la permanència; dels que es juguen la màxima categoria.

Després de la nefasta gestió de Gary Neville, que va arribar amb el beneplàcit de la presidenta, Lay Hoon Chan, i no va donar els “fruits” esperats, agafaria els comandaments de la nau Paco Ayestaran, però només duraria les primeres quatre jornades del present campionat de lliga.

Després arribaria a la banqueta de Mestalla l’italià Cesare Prandelli que no trigaria a enlluernar els socis i simpatitzants que cada setmana omplien l’estadi amb el seu exitós currículum. Però els seus números no van fer més que empitjorar encara més el que va fer el seu predecessor Paco Ayestaran. I va ser el mateix Prandelli qui acabaria sortint pel seu propi peu.

Només hi ha un home que ha fet més que els dos junts. El seu nom és Salvador González, més conegut per “Voro”, que ja va dirigir entre setembre i octubre tres trobades quan Ayestaran començava a fer les maletes.

Si li poguéssim preguntar a l’aficionat més fidel del València sobre l’entrenador que prefereixen, crec que ho tenen molt clar. Ni Paco Ayestaran, ni Cesare Prandelli; només Salvador González aixeca al València.

No busquin més perquè el club che ja té l’entrenador que necessitava. Ell mateix acaba deixant en evidència (per no dir en ridícul) als seus predecessors. Ara tindrà tota la segona volta per treure del mal pas a l’equip valencià.

No sabem si aconseguirà algun lloc europeu, però pel fet de treure de les posicions que han estat ha estat tot un èxit, perquè si d’alguna cosa poden presumir és de ser un bloc ben consolidat i un dels millors equips de la nostra lliga.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *