El meu nom és Albert

En els meus inicis vitals els meus pares volien posar-me per nom Oriol, però finalment em van dir Albert i estic content que sigui així. La veritat és que m’agrada força tot i que m’hagués agradat més que m’haguessin posat Jordi.

Si faig aquet escrit és perquè sempre m’ha inquietat molt el significat de les coses. El perquè la taula es diu taula i el cotxe es diu cotxe. En resum, els orígens de les paraules i també dels noms, com el meu que és Albert i el de molts d’altres.

El nom d’Albert és d’origen germànic i vol dir noble.

Sant Albert és el dia 15 de novembre i es celebra en honor d’Albert el Gran o el Magne, un dels més grans pensadors medievals.

Acostumen a ser…

Tenen la tendència a idealitzar totes las facetes
de la seva vida. Acostumen a ser originals amb les seves idees, normalment s’inclinen cap a tot el que sigui sobrenatural. Són imaginatius, cordials i treballadors.

Creuen més en el seu esforç personal, capacitat de treball i disciplina que en la sort.

Persones de renom

Albert Einstein (gran físic y matemàtic)

Alberto Fujimori (polític)

Albert Adrià (cuiner)

Albert Camus (escriptor)

Crec que és interessant conèixer els orígens del nostre nom per conèixer-nos una mica millor a nosaltres mateixos.

6 Comments on “El meu nom és Albert

  1. Hola Albert, Primero quiero felicitarte por el escrito que has echo me a gustado mucho, pero también quisiera decirte que si tu nombre significa ser noble, tu de por si ya lo eres yo desde que te conozco supe que eras una persona noble y muchas mas cosas, desde simpático, cariñoso,generoso y buena persona. A sin que te felicito por todo lo que escribes.

  2. hola albert, soy una chica e buscado mi nombre/ y mi nombre significa “alçada rocosa”

    ¡¡ suerte en el proximo nombre !! ^_^

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *