POLS INVISIBLE

INTRODUCCIÓ A LA MÀGIA I ALS SUPERPODERS

Fa molts anys va haver-hi una època, que només existia la màgia. Astròlegs, profetes, bruixes, mags, il·lusionistes i alquimistes eren famosos per les seves arts. Van haver-hi molts éssers que tocaven la bruixeria, l’astronomia, l’astrologia o l’esoterisme, que van fer història i van marcar la seva trajectòria com Camelot, el Rei Artur, Nostradamus,  Merlí, Morgana i Nicolas Flamel, qui va descobrir la pedra filosofal. Però això ja ha passat i ara no se sap si va ser realitat o un mite.
SÚPERHEROIS A TRAVÉS DE LA PANTALLA

A la màgia i als poders els uneix uns orígens incerts que a través de la pantalla s’han vist persones fictícies que han aconseguit proeses a través de sèries televisives i pel·lícules.  En el transcurs del temps hem tingut tota una llista de superherois:

– Superman
– Spiderman
– Catwoman
– El Capità Planeta
– Starla i les Amazones de les joies
– Enigma
– Bola de Drac
– X-Men
– Sailor Moon
– Sakura, caçadora de Cartes
– Mulán
– Batman
– El Capità Amèrica
– Embrujadas

I tota una pila de súperherois més que van ser creats per estranyes circumstàncies, com va ser el cas dels quatre fantàstics. Tots tenen un súperpoder que els caracteritza.

ALGUNS SÚPERPODERS
– Projecció Astral
– Capacitat de volar
– Súperforça
– Sentits Animals
– Pedres, runes o cristalls
– Tarotisme
– Sabates Màgiques
– L’energia supersònica
– Dons Naturals
– Teletransportació
I tu, amb quin et quedaries?

Jo em quedo amb la teletransportació perquè així puc estar en tots els llocs i puc entrar i sortir d’incògnit sense que ningú em vegi. Ho faria en el treball, en les activitats, en els caps de setmana i quan vulgui anar a Luz de Gas. Així no hauria d’agafar el cotxe ni el transport públic. En un pim pam ja estaria a casa.

Però això no potser.  Només si veu a la televisió. Encara que somniar és gratis. I encara que no veiem la màgia, considero que la tenim perquè ens ajuda en el nostre camí, com una pols invisible.

*Text original

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *