Torna Raúl González, el símbol del madridisme

Pels voltants de Chamartín, hi ha molts aficionats madridistes que encara s’estan fregant els ulls davant la notícia que tot un símbol de la “Casa Blanca” torni set temporades després d’haver-la deixat.

Parlem de Raúl González Blanco, que torna a casa en qualitat d’assessor directe de Florentino Pérez, el que ve a ser la mà dreta de l’anomenat “ésser superior”.

Ha passat gairebé una dècada des que pengés les botes i li cedís el dorsal número 7 a Cristiano Ronaldo. Aquell madridista de tota la vida que somiés amb el seu retorn avui pot dir que els somnis es fan realitat.

De moment exercirà de “mà dreta” de Florentino però potser ―i encara que podria sonar descabellat― estiguem davant del futur president que ocuparà la llotja del Bernabéu.

De moment es pot dir ―i és que ja és un fet― que torna Raúl González, el símbol del madridisme. Segurament seran moltes les joves promeses d’altres categories del club madridista que el segueixen tenint com a referència.

Igual que molts dels nous jugadors de “la Roja” que no obliden a aquell que tirava del carro de la nostra selecció. I aquells “passis de capot” que formen part de la història daurada de la selecció espanyola, igual que els millors anys d’aquell Reial Madrid que ho guanyava tot davant els ulls de la deessa Cibeles.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *