Barça i Reial Madrid segueixen amb el pols per la lliga

El campionat de lliga li està arribant al moment més culminant de la temporada. A tan sols dues jornades perquè s’acabi, els dos grans estan donant el millor. Gràcies a ells, la lliga 2016/17 està en el seu millor apogeu.

Els blaugranes de Luis Enrique i els madridistes de Zidane guanyen els seus partits per golejada i amb estils ben diferents de joc: mentre els blaugranes van llançats (doncs saben el que s’hi juguen), els blancs segueixen traient els partits endavant amb el seu fons d’armari.

Arribats fins aquí, el pols entre ells està sent el millor atractiu de la competició de la regularitat. Ningú està disposat a perdre’s el desenllaç. No hi ha res decidit fins a l’últim minut a causa del pols per la lliga que protagonitzen Barça i Madrid.

El trident fa de les seves

Pel que fa al partit, no ha pogut ser més excel·lent per als blaugrana que segueixen líders una jornada més gràcies al triomf per 4 a 1 sobre el Villareal. Neymar obriria el pot de les millors essències en el minut 21 del primer temps, tot i que Bakambu empataria per als groguets en el 32. Messi desempataria abans de la mitja part. A la segona meitat, Suarez marcaria al 69 i Leo Messi tornaria a veure porta amb el quart.

Després d’aquesta golejada el ‘submarí groc’ s’autodestrueix amb els seus propis torpedes i es complica la plaça europea. Un cop més, el trident fa de les seves aconseguint els tres punts.

Els madridistes responen golejant

El Madrid de Zidane arribava a l’Alhambra on es jugava la lliga davant el ja descendit Granada, que no va ser rival per als merengues que van vèncer per 4 a 0 amb dues parelles de gols de James i Morata.

Davant la voluminosa victòria blaugrana sobre el Villareal, els madridistes van respondre golejant. El Barça és líder però el Reial Madrid té un partit menys que disputarà el pròxim dia 17 contra el Celta de Vigo. A l’espera del que passi, estarem tots per viure-ho i gaudir-ho.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *