Gràcies per tot Luis Enrique!

S’acosten canvis al Camp Nou, però abans de parlar de fitxatges i baixes a la plantilla i d’un nou inquilí a la banqueta blaugrana, toca tancar tota una era triomfal de tres temporades guanyant tot l’impossible. Si hi ha hagut algú capaç de millorar l’immillorable, aquest ha estat el tècnic asturià Luis Enrique Martínez, que durant aquest període de temps ha aconseguit vuit títols, un record lluny de l’abast dels millors.

Som molts els aficionats i socis que hem gaudit de tots i cada un dels millors partits (amb més o menys patiment), que quan han caigut hem estat amb ells, i els hem vist aixecar-se amb sacrifici i esforç.

Però en aquesta lliga s’ha fallat massa i ho hem acabat pagant: Alabès, Deportivo, Màlaga i Celta són els que han allargat el campionat de lliga donant-li més emoció a les últimes jornades.

Un cop fet aquest breu balanç és evident que el nom de Luis Enrique Martínez ja forma part de la història daurada del Barça. I si em permeten, jo també li rendeixo tots els honors quan dic: Gràcies per tot Luis Enrique!

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *