Una altra manera de guanyar una lliga

El campionat de lliga ja ha acabat i és el moment de fer balanç, fet que ens permet arribar a una conclusió una mica curiosa. Des que el Barça iniciés la competició de la regularitat l’agost passat, havíem presagiat que aquesta lliga (i més veient els primers marcadors) tornaria a ser blaugrana. L’equip de Luis Enrique semblava mostrar una altra manera de guanyar la lliga, vencent els seus partits gairebé de memòria i golejant com si d’una cercavila es tractés.

Però es va començar a fallar massa aviat, i ens van portar a pensar (sense perdre la fe en ells) que acabaríem guanyant patint i amb la granota de feina posada. No obstant això, el Reial Madrid de Zidane, que amb un estil de joc molt individualista, va mostrar un altre camí per endur-se el títol.

El club blanc ha tingut l’encert de tenir una plantilla llarga i de qualitat, que en molts dels partits disputats, han fet més que la intocable BBC (Bale, Benzema i Cristiano). També s’han donat certs arbitratges més que dubtosos. De totes maneres han estat els justos vencedors.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *