El Centre Mèdic Barcelona Down compleix 30 anys

El 20 d‘abril la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) va celebrar el 30è aniversari del Centre Mèdic Barcelona Down (CMBD), el seu servei d’assistència mèdica, al Palau de la Generalitat de Catalunya amb la presencia del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i la directora de la FCSD,  Katy Trias.

A la celebració també van participar Josep Maria Corretger, pediatre i ex director del CMBD; Albert Salazar, gerent de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau; Manuel del Castillo, gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu; i el doctor Jaume Sellarés, vicepresident segon del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. El doctor Marc Antoni Broggi va impartir la conferencia “Ajudar a viure com objectiu”.

En contra de les discriminacions

El president Puigdemont va expressar el compromís de la Generalitat de Catalunya al costat de les associacions que treballen pel benestar de les persones amb Síndrome de Down o altres discapacitats intel·lectuals. També va comentar que els casos de discriminació que van patir uns joves amb Síndrome de Down a un pub de Lleida i a un hotel de Vinaròs no són acceptables.

I per acabar va haver fotografies i es va servir un pica pica al Pati dels Tarongers.

*Text original

One Comment on “El Centre Mèdic Barcelona Down compleix 30 anys

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *