El nou Barça de Valverde comença a rodar

El passat 12 juliol el Barça d’Ernesto Valverde va començar la seva marxa. El seu objectiu és estar preparat per a la temporada i recuperar l’hegemonia que per ara s’ha apoderat el Madrid de Zidane.

Els blaugrana són conscients que tenen molt camí per fer, ja que l’última Copa del Rei no és suficient: primer per a una afició que té ganes de més, i després per a un equip que s’ha quedat amb fam de títols.

Els jugadors tindran per davant tota una pretemporada, (i tres “clàssics” Barça vs Real Madrid) per posar a prova la maquinària i aquí estarem nosaltres per valorar i jutjar el que vagin fent.

Igual és molt possible que sigui massa aviat per pronosticar, però tots esperem  que el nou Barça de Valverde que comença a rodar sigui competitiu, i el fet de tenir la MSN (Messi, Suárez, Neymar) augura un futur exitós per al tècnic ” Txin Gurri “.

Cares noves

L’arribada del portuguès Nelson Semedo i la tornada de Gerard Deulofeu, són les primeres cares noves que segur ho donaran tot en el terreny de joc. Al costat d’ells vindran altres pocs per acabar de millorar una plantilla que ja la voldrien molts.

En el punt de mira d’aquest renovat Barça seguirà estant la triple corona (Lliga i Champions per acompanyar la pròxima Copa del Rei) i de ben segur que Valverde té la clau per aconseguir-ho. Queda molt per a això i fins llavors viurem la millor pretemporada.

*Text original en castellà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *