Granissat o orxata?

Si l’estiu passat us vaig preguntar si éreu més de platja o de piscina, aquest cop us pregunto què beguda preferiu: granissat o orxata?

A mi m’agrada més el granissat de llimona perquè refresca molt i a l’estiu s’agraeix. M’aturo en un bar a prendre-m’ho amb els amics per seguir el camí més fresquet. És una beguda molt típica a Sud Amèrica.

També hi ha orxata, encara que jo no l’he provat, i per això no puc donar-vos la meva opinió. Però també és una opció refrescant. A més és rica en vitamines i minerals i va bé per a la hipertensió i el colesterol. És una opció més sana i una beguda mediterrània.

Les pots fer a casa o comprar-les ja fetes al supermercat. Cadascú el que prefereixi.

*Text original en castellà

2 Comments on “Granissat o orxata?

 1. Oleee!!!! Yo prefiero el granizado de limón!
  A mi la horchata no me gusta, cosa que la he probado y empañará que no veas.
  Pero de granizados hay un montón de sabores:
  – de café
  – de Sandía
  – de naranja
  Y muy gustosos. Aunque el limón y el café me chifla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *